Важлива роль страхового брокера у Вашому житті.

INSURANCE CONSULTANT AXIOMA

INSURANCE CONSULTANT AXIOMA

врегулювання страхових випадків

24.05.2023

Чому страховий брокер грає важливу роль у Вашому житті та у врегулюванні страхових подій?

Основна функція страхового брокера у процесі врегулювання полягає у співпраці з клієнтом та страховою компанією для забезпечення врегулювання страхової події. Ось кілька кроків, які зазвичай включаються у цей процес:

  1. Подання заявки: ІС АХІОМА  надає чіткі вказівки Клієнту щодо необхідної документації та інформації, яка потрібна для подання заявки про настання страхового випадку.
  2. Оцінка збитків: Ми допомагаємо Клієнту зібрати всю необхідну інформацію про збитки, пов'язані зі страховою подією. Це може включати фотографії, оцінку вартості збитків, медичні документи, показники доходів тощо. Ми також перевіряємо, чи всі необхідні документи подано і правильно оформлено.
  3. Подання заявки на відшкодування: IC AXIOMA допомагає Клієнту скласти і подати заявку на страхове відшкодування до страхової компанії і при цьому належним чином перевіряє, чи заявка містить всю необхідну інформацію та документи, і відправляють її страховику.
  4. Супровід в процесі врегулювання:IC AXIOMA  взаємодіє зі страховою компанією впродовж усього процесу врегулювання. Ми слідкуємо за ходом розгляду страхової справи, ведемо переговори зі страховиком, та захищаємо інтереси Клієнта.

В результаті роботи, Клієнт залишається задоволений та отримує страхове відшкодування.

Підписуйся на нас у Facebook та Linkedin аби дізнатись більше новин.

angel