ТРЕНДИ У СВІТІ СТРАХУВАННЯ

INSURANCE CONSULTANT AXIOMA

INSURANCE CONSULTANT AXIOMA

врегулювання страхових випадків
страхування

29.03.2024

В світі, що постійно змінюється, галузь страхування також динамічно розвивається, аби відповідати на нові виклики і потреби Клієнтів😎

Сьогодні поговоримо про ТРЕНДИ У СВІТІ СТРАХУВАННЯ та їх вплив на захист від ризиків🤙

🚀 Цифрові інновації 

Онлайн-платформи та мобільні додатки зробили процес отримання страхового поліса легким та швидким. Замовлення полісу вже не потребує відвідування офісу - все можна зробити вдома або навіть в дорозі!

🤖 AI (штучний інтелект)

Інтелектуальні алгоритми аналізують інформацію та пропонують найкращі рішення для Клієнтів. Від визначення потреб до підбору оптимального плану - штучний інтелект забезпечує персоналізований підхід до кожного клієнта та  створює  страхові плани, які краще відповідають потребам.

🔍 IoT - новий рівень безпеки!

Що це таке?🧐

IoT, або Internet of Things (Інтернет речей), - це концепція, що полягає в підключенні різних фізичних пристроїв до Інтернету, які можуть обмінюватися даними та взаємодіяти між собою без прямого втручання людини. 

У світі страхування IoT використовується для збору різноманітної інформації про об'єкти страхування, їх стан та умови експлуатації.

Як це працює?

Ррозглянемо на прикладі Автострахування🚗

У страхуванні автомобілів сенсори та пристрої IoT можуть встановлюватися безпосередньо на транспортні засоби. Вони можуть вимірювати швидкість, пройдений шлях, час руху та інші параметри водіння. Ця інформація може бути використана для визначення рівня ризику та розрахунку страхових внесків.

Ці тренди та інновації відображають розвиток страхового ринку у світлі сучасних викликів та можливостей. А IC AXIOMA допоможе Вам у підборі найкращого страхового продукту😇

Телефонуйте нам +380443550324📲 за консультацією або напишіть нам на пошту info@axioma.net.ua.